Recenzije

Škola stranih jezika CHELSEA

Škola stranih jezika CHELSEA postoji od 1997. godine i ima bogato iskustvo u organizovanju kurseva engleskog jezika za sve uzraste i nivoe znanja. U potpunosti smo posvećeni ideji da svojim polaznicima pružimo neophodno znanje stranog jezika koje će moći da upotrebe u svakoj prilici, bilo da je u pitanju posao ili nastavak školovanja u inostranstvu.

Svoje polaznike pripremamo za polaganje međunarodno priznatih ispita IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE koji im mogu omogućiti studiranje i rad u inostranstvu kao i bolji posao u Srbiji. Škola stranih jezika CHELSEA je partner Britanskog saveta u programu Addvantage što predstavlja siguran dokaz da redovno i uspešno pripremamo kandidate godinama unazad.

Nalazimo se u samom centru grada (u blizini Slavije) u ulici Kneginje Zorke 11a. Učite se nama engleski u prijatnom okruženju, a na Vama je da izaberete da li želite individualne časove ili učenje u manjim grupama. Na raspolaganju Vam je i bogata biblioteka škole.

Za sve informacije posetite naš sajt www.skolachelsea.com i ne zaboravite da nas zapratite na našoj Facebook i Instagram stranici.

Ostavi komentar