O faklutetima

Istituto Marangoni

Osnovan  1935. godine  prestižni Istituto Marangoni (Insitut Marangoni) važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti. Nije malo reći, da su se među studentima ovog Instituta našli poznati stilisti, kao Moscino ili Domeniko Dolče ( poznatiji kao D&G). Osim toga, najpoznatiji italijanski i svetski brendovi jesi partneri Instituta Marangoni.

Situiran u centru Milana, sa svoja dva sedišta, nedaleko od trga Doumo, ovaj Institut ima čast da se među njegovim predava cima nalaze pravi profesionalci i eksperti iz oblasti. Osim Milana, Marangoni svoja sedišta ima u Firenci gde se održavaju kursevi umetnosti, kao i u Parizu i Londonu, gradove koje je izabrao zbog njihove važnosti u modnoj industriji.

Studenti Marangonija, osim što mogu birati između tri svetska centra u kojima će studirati, na raspolaganju imaju i sve instrumente zar rad, a nastava je organizovana po najsavremenijim metodološkim principima, koji omogućavaju svakom studentu neophodna teorijska i pre svega praktična znanja. Mnogi diplomirani studenti koji izađu sa Instituta Marangoni, imaju najbolju preporuku za budući posao u firmama najpoznatijih brendova.

Institut Marangoni organizuje trogodišnje osnovne studije, master programe, jednogodišnje specijalističke programe, kao i letnje profesionalne kurseve.Takođe studentima je omogućeno intezivno pohađanje jezika, s’obzirom na grad  i govorno područje u kojem će studirati.

Pogledajte sve programe modnih kurseva
Pogledajte sve programe kurseva za dizajn
Pogledajte sve programe kurseva za umetnost

 

Lokacija na mapi

Ostavi komentar