O faklutetima

The European School of Economics

1

Evropska škola ekonomije- The European School of Economics (ESE) je međunarodni privatni koledž visokog obrazovanja, multikulturna i pragmatična škola bez granica. ESE ima centre u Londonu, Njujorku, Rimu, Milanu, Firenci, Madridu i u partnerstvu je sa Školom za menadžment u Tbilisiju.

ESE nudi jedinstvene trogodišnji diplomske programe iz poslovne administracije koji uključuju studije stranih jezika, minimalno dva stažiranja (opcije širom sveta), dodatna predavanja, radionice i posete kompanijama  kao i izbor modula za specijalizaciju u menadžmentu, marketingu i finansijama.

Pored osnovnih dostupni su postdiplomski programi, profesionalni kratki kursevi  iz oblasti finansija, marketinga i menadžmenta kao i specijalizovani stručni kursevi kao što su preduzetništvo, umetnost i upravljanje kulturom, upravljanje modnim i luksuznim robama, upravljanje ugostiteljstvom, upravljanje događajima, sportski menadžment itd.

Studenti ovde imaju priliku da svoju buduću profesiju oblikuju kroz jedinstvene predmete osnovnih i postdiplomskih studija sa specijalizacijama u najsavremenijim poslovnim sektorima.

Obrazovna filozofija ESE zasniva se na akademskoj izvrsnosti, pragmatizmu, internacionalnosti i radnom iskustvu. Glavna  misija je priprema nove generacije ambicioznih poslovnih lidera koji će biti spremni da preuzmu važne uloge u poslovnom svetu 21. veka.

5

 

ESE nudi  BA programe:

  1. Bachelor of Science in Business Administration –trogodišnje osnovne studije sa specijalizacijom iz oblasti menadžmenta, marketinga i finansija, uključujući i studije stranih jezika (francuski, španski, italijanski, kineski), dodatne integrisane radionice, gostujuća predavanja i posete kompanijama kao i minimalno  dva stažiranja u kompanijama širom sveta.
  1. Global Bachelor of Science in Busines, u partnerstvu sa New Charter Univerzitetom

Od postdiplomskih programa Evropska škola ekonomije nudi:

  1. Master of Science (MSc)
  2. Master of Business Administration (MBA)
  3. Global MBA in Management u partnerstvu sa New Charter Univerzitetom

Sve programe možete pogledati ovde.

4

Lokacija na mapi

Ostavi komentar