O faklutetima

Nuova Accademia di Belle Arti NABA

Nuova Accademia di Belle Arti NABA (Nova akademija lepih umetnosti) je akademija za dizajn i umetnost i istovremeno dinamičko umetničko i kulturno sedište.

NABA predstavlja akademiju sa visoko obrazovnim sistemom u oblasti umetnosti (AFAM) čiji su programi akreditovani od strane Italijanskog ministarstva obrazovanja uključujući italijanske institucije koje su zadužene za pružanje edukacije u oblasti umetnosti, reproduktivne umetnosti i muzike.

NABA nudi programe trogodišnjih studija ( Bachelor of Arts Degree) i master programa u oblasti umetnosti (Master of Arts Degree Programs), akademske master programe (Academic Master Programs ), letnje kurseve, kao i programe razmene u Engleskoj a koje su akreditovane od strane “US University System” u oblasti vizuelnih umetnosti, grafičkog dizajna, mode, medija dizajna i pozorišnog dizajna.

Strogo orijentisana na eksperimentalni rad, NABA ima za cilj integraciju obrazovanja, istraživanja, proizvodnje kao i poboljšanje međukulturalnog, društveno odgovornog pristupa  u obrazovanju i umetničkoj produkciji.


Pogledajte sve programe osnovnih studija
Pogledajte sve programe master studija
Pogledajte sve programe letnjih kurseva

Lokacija na mapi

Ostavi komentar