Recenzije

Nemestic studio vas vodi na studije u inostranstvu na sajmu obrazovanja Putokazi 4. i 5. marta u Novom Sadu

Nemestic Studio i ove godine na svom štandu predstavlja aktuelne konkurse za stipendije, studije u inostranstvu,  kao i prestižne fakultete mode, filma, umetnosti, dizajna, menadžmenta, biznisa, IT-a, ekonomije, marketinga, psihologije i mnogih drugih na Sajmu obrazovanja Putokazi, u Hali Master u Novom Sadu 04 i 05. marta 2020. godine.

Ovo je jedinstvena prilika za sve đake, studente i njihove roditelje da se upoznaju sa najuticajnijim fakultetima u inostranstvu, načinom apliciranja, dostupnim programima, konkursima za stipendije, smeštajem, troškovima života, proceduri za dobijanje vize i dobiju odgovore na svoja pitanja iz prve ruke. Prenećemo vam i iskustva studenata koji su završili studije u inostranstvu, a neki od njih i imaju već uspešne internacionalne karijere. Upoznaćemo vas sa fakultetima:  Instituto Marangoni, Polimoda, Evropski Institutuza dizajn IED, Domus Akademija, Nova Akademija lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitet i mnogim drugim kao i školama italijanskog, španskog i engleskog jezika sa kojima imamo saradnju.

Iskoristite priliku da rešite sve nedoumice vezane za studije u inostranstvu tako što ćete zakazati termin i dan za individualno savetovanje putem mejla studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Zapratite nas na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagramu i Twitteru i budite uvek u toku .

Ulaz na sajam je besplatan.

Sajam obrazovanja Putokazi

Sreda – Četvrtak 04. i 05. 03. 2020.

Od 10-19h

Adresa: Hajduk Veljkova 11

Novi Sad

Lokacija na mapi

Ostavi komentar