O faklutetima

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences, prati razvoj tehnoloških procesa u društvu i predstavlja mesto za razmišljanje o svim aspektima medijskog društva. Studijski programi pokrivaju širok spektar modernih medijskih karijera kao što su novinarstvo, menadžment, kreativne oblasti dizajna, filma i televizije. Nastava se odvija na najvišem nivou profesionalnosti i studentima se daje individualna podrška u ličnom razvoju.

Sa preko 80 profesora i preko 2000 studenata u svih pet medijskih centara uključujući Minhen, Štutgart, Keln, Hamburg i Berlin, Macromedia obučava nove generacije medijskih talenta za međunarodno medijsko društvo.

Macromedia Univerzitet  je akreditovan od strane Bavarskog državnaog Ministarstva za nauku, istraživanje i umetnost (Baierisches Staatsministerium fur Vissenschaft und Kunst, Forschung ), a takođe je akreditovan u mestima širom Nemačke kao što su Baden-Vurttemberg, Severna Rajna-Vestfalija, Hamburg i Berlin.

Diplomci Macromedia Univerziteta dobijaju Bavarsku univerzitetsku diplomu.

Ovaj univerzitet obučava studente koji mogu da rade na globalnom tržištu u transnacionalnim i transkulturnim projektima. Međunarodna orijentacija se promoviše na dva nivoa: kroz interkulturalnu razmenu i projekte u obrazovanju i istraživanju. Studenti učestvuju na internacionalnim projektima i u studijama slučaja.

Kao međunarodni univerzitet, u skladu sa osnovnom idejom ’5-kontinenta univerziteta “, stvaramo usku mrežu renomiranih partnerskih univerziteta širom sveta. Na programima osnovnih studija, univerzitet nudi stručne kvalifikacije iz ukupno sedamnaest oblasti studija koji pokrivaju ceo spektar medija. Takođe studentima se nudi osnovni program Media and Communication Management na engleskom jeziku.

Za zaposlene će se uskoro realizovati i skraćeni oblici studiranja na dva osnovna kursa u skladu sa Bolonjom.
Svi studijski programi su testirani i sertifikovani od strane akreditovane agencije FIBAA ili Acquin. U cilju da pruži studentima povezivanja teorije i prakse, univerzitet je postavio različite naučnike i stručnjake iz biznisa medija, sa univerziteta i agencija za komunikaciju. Pohađajući različite studijske programe, studenti dobijaju visoko individualizovana podršku, stiču teorijska znanja i razviju svoje socijalne i kreativne potencijale.

Pogledajte sve programe osnovnih studija
Pogledajte sve programe master studija

Welcome at Macromedia University – Berlin

Lokacija na mapi

Ostavi komentar