Recenzije

John Cabot Univerzitet pruža studentima podrušku nakon završetka fakulteta

John Cabot Univerzitet iz Rima priprema svoje studente tokom čitavog procesa školovanja i pruža podršku nudeći im pomoć u donošenju odluke o nastavku karijere i postizanju željenih ciljeva. Njihov karijerni centar pruža informativne razgovore, mogućnost umrežavanja i učešće u različitim vrstama seminara i događaja.

Tokom cele školske godine, karijerni centar  organizuje niz  seminara i događaja kako bi studentima pružio uvid u proces prijavljivanja za posao kao i veštine potrebne za različite poslove. Profesionalno okruženje se stalno menja, a poslodavci traže kandidate koji su dobro obavešteni i potpuno spremni da ispune njihova očekivanja. Postoji i organizovani set vebinara koji pokriva sve, od pisanja CV-ja i propratnih pisama do optimizacije LinkedIn profila.

Takođe, Univerzitet organizuje sajmove zapošljavanja koji se održavaju dva puta tokom jesenjeg semestra, nudeći studentima i bivšim studentima priliku da istraže tržište, usavrše svoje veštine i povežu se sa potencijalnim kompanijama i organizacijama.

Karijerni centar nudi usluge stažiranja koji se odobrava na osnovu akademskog postignuća i ocene kompanije.

John Cabot Univerzitet predstavlja nezavisni američki univerzitet koji nudi osnovne BA i master MA studije na engleskom jeziku studentima iz celog sveta.

Za detaljne informacije o Univerzitetu, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla studiranje@nemestic.com.

Lokacija na mapi

Ostavi komentar