Recenzije

NABA otvorila konkurs za dodelu stipendija na postdiplomskim studijama

naba

U cilju da promoviše visoko motivisane i talentovane mlade ljude, Nova Akademija lepih umetnosti iz MilanaNuova Accademia di Belle Arti NABA)  otvorila je konkurs za dodelu  trideset i pet školarina koje bi pokrile 60%, 50%,40%, 30% i 20 procenata od ukupne školarine, za sve studente koji svoje akademske master studije iz oblasti dizajna komunikacije, dizajna proizvoda, unutrašnjeg dizajna, modnog dizajna, vizuelne umetnosti žele da nastave na ovoj Akademiji.

Konkurs je otvoren za studente koji imaju diplomu prvog nivoa, tj završene osnovne studije. Ovaj konkurs je takođe otvoren i za one studente koji već imaju profesionalna iskustva u nekim od datih oblasti.

Rok za slanje prijava je 27. oktobar 2017.

Kandidati moraju dostaviti:

-Aplikaciju za učešće;

-Prijavni formular;

-CV;

-Portfolijo radova;

-Motivaciono pismo;

-Kopija diplome i / ili transkript diplome;

-Sertifikati drugih kurseva i seminara;

-Važeću kopiju pasoša;

-Potvrdu o poznavanju engleskog ili italijanskog jezika – Nivo B1.

 

Rezultati konkursa će studentima biti poslati putem mejla do 21. novembra 2017.godine.

Za informacije o načinu apliciranja za dobijanje školarine na ovoj prestižnoj Akademiji, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla studiranje@nemestic.com.

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Nova akademija lepih umetnosti ( Nuova Accademia di Belle Arti NABA) – je akademija za dizajn i umetnost i istovremeno dinamičko umetničko i kulturno sedište.

Ostavi komentar