Recenzije

NABA otvorila konkurs za stipendije za postdiplomske studije

U cilju da promoviše visoko motivisane, i talentovane mlade ljude,Nova Akademija lepih umetnosti iz Milana ( Nuova Accademia di Belle Arti NABA)  otvorila je konkurs za dodelu  trideset i pet školarina koje bi pokrile 60%, 50%,40%, 30% i 20 procenata od ukupne školarine, za sve studente koji svoje akademske master studije iz oblasti fashion dizajna, vizuelne umetnosti, medija dizajna žele da nastave na ovoj Akademiji.

Nova akademija lepih umetnosti ( Nuova Accademia di Belle Arti NABA) – je akademija za dizajn i umetnost i istovremeno dinamičko umetničko i kulturno sedište.

NABA predstavlja akademiju sa visoko obrazovnim sistemom u oblasti umetnosti (AFAM) čiji su programi akreditovani od strane Italijanskog ministarstva obrazovanja uključujući italijanske institucije koje su zadužene za pružanje edukacije u oblasti umetnosti, reproduktivne umetnosti i muzike.

Svi zainteresovani studenti koji su svoje osnovne akademske studije završili u roku, zaključno sa 2015/2016 godinom, moćiće da apliciraju za dobijanje školarina do 14.oktobra tekuće godine.

Ovaj konkurs je takodje otvoren i za one studente koji već imaju profesionalna iskustva u nekim od datih oblasti.

Kandidati moraju dostaviti:

-Aplikaciju za učešće;

-Prijavni formular;

-CV;

-Portfolijo radova;

-Motivaciono pismo;

-Kopija diplome i / ili transkript diplome;

-Sertifikati drugih kurseva i seminara;

-Važeću kopiju pasoša;

-Potvrdu o poznavanju engleskog ili italijanskog jezika – Nivo B1.

Informacije o načinu apliciranja za dobijanje školarine na ovoj prestižnoj Akademiji, zainteresovani akademci mogu kontaktirati Nemestic Studio, putem mejla studiranje@nemestic.com.

Nemestic Studio je zastupnik ovog Instituta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Lokacija na mapi

Ostavi komentar