Recenzije

Nemestic studio vas vodi na studije u inostranstvu na sajmu obrazovanja Putokazi od 7. do 9. marta u Novom Sadu

Nemestic Studio jedanaestu godinu za redom predstavlja studije u inostranstvu kao i prestižne fakultete mode, umetnosti, dizajna, menadžmenta, biznisa, IT-a, medicine i mnogih drugih na Sajmu obrazovanja Putokazi, u Hali Master u Novom Sadu od 7. do 9.marta 2019. godine.

Ovo je jedinstvena prilika za sve đake i studente koje zanima studiranje u inostranstvu da se upoznaju sa najuticajnijim fakultetima, načinom apliciranja, dostupnim programima, konkursima za stipendije, smeštajem, troškovima života, proceduri za dobijanje vize i dobiju odgovore na svoja pitanja iz prve ruke.

Na fakultetima su dostupne osnovne, master i jednogodišnje studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Imaćete priliku da saznate više o smerovima poput: interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion photography, brand communication, film and television, media and communication design, food and wine, history, marketing,  political science, IT, medicine and surgery, business kao i najboljim školama italijanskog, španskog i engleskog jezika.

Iskoristite priliku da rešite sve nedoumice vezane za studije u inostranstvu tako što ćete zakazati termin i dan za individualno savetovanje putem mejla studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Ulaz na sajam je besplatan.

Sajam obrazovanja Putokazi

Četvrtak – Subota 07. 03-09. 03. 2019.

Od 10-19h

Adresa: Hajduk Veljkova 11

Novi Sad

Ostavi komentar