Recenzije

Novi način studiranja na Institutu Marangoni

Osnovan 1935. godine  prestižni Istituto Marangoni (Institut Marangoni) važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti.

I tokom pandemije korona virusa, ovaj Institut svojim studentima nudi bezbedno studiranje. Osim obaveznog nošenja maski, i poštovanja distance, Institut Marangoni nedavno je ponudio i nov način studiranja. Predstavljen u oktobru 2020. godine kao opcija za sve studente, novi  koncept učenja kombinuje aktivnosti online učenja i prisustva predavanjima uz obaveznu distancu i mere zaštite, kako bi se osigurao obrazovni kontinuitet i fleksibilnost u učenju. Studentima su dostupne virtuelne radne površine sa neophodnim akademskim softverom, dostupnim sa svih uređaja, ma gde se nalazili.

Institut Marangoni organizuje trogodišnje osnovne studije, master programe, jednogodišnje specijalističke programe, kao i letnje profesionalne kurseve. Takođe, studentima je omogućeno intezivno pohađanje jezika, s obzirom na grad  i govorno područje u kojem će studirati.

Za detalje kontaktirajte Nemestic Studio na mail studiranje@nemestic.com.

Nemestic Studio je zastupnik Instituta Marangoni za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Ostavi komentar