Recenzije

Održane konsultacije o studiranju u inostranstvu

U utorak, 2. oktobra, održane su konsultacije o studiranju u inostranstvu u prostorijama Smart Office-a. Nemestic studio pruža besplatnu podršku đacima i studentima prilikom upisa na osnovne i master studije dizajna, mode, vizuelnih umetnosti, komunikacije, marketinga, menadžmenta, ekonomije, biznisa, medicine.

Nemestic Studio je organizovao besplatne konsultacije o studiranju na prestižnim fakultetima u coworking centru Smart Office. Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imali su priliku da se upoznaju sa aktuelnim stipendijama kao i svim programima koji počinju u januaru ili februaru 2019. godine na sledećim fakultetima: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics.

Organizacijom konsultacija Nemestic Studio žele da đacima i studentima podigne nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su potrebne prilikom prijave. Pravovremeno informisanje i prikupljanje informacija o proceduri aplikacije, pripremi neophodnog portfolija i ostalih dokumenata smanjuje stres kod đaka i studenata.

Više informacija možete naći na sajtu studiranje.net.

Ostavi komentar