Recenzije

Predstavljeni vodeći evropski fakulteti za dizajn u Impact Hub-u

Nemestic Studio je pred mnogobrojnom publikom predstavio prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu u coworking prostoru Impact Hub u Beogradu.

Svi zainteresovani imali su priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences,  Scuola Politecnica di Design i IFA Paris Internation Fashion Academy,  fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi kursevi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Impact Hub Beograd doprinosi razvoju i osnaživanju preduzetništva. Impact Hub Beograd je coworking prostor za umrežavanje, saradnju i razmenu prakse i znanja. Postoji u više od 49 zemalja sveta, i predstavlja inspirativno radno okruženje po principu fleksibilnog korišćenja coworking prostora i iznajmljivanja sala za konferencije i radionice.

Pored multifunkcionalnog prostora i društvene mreže, Impact Hub članovi takođe imaju pristup različitim programima kroz koje se inovatori, preduzetnici, „free-lanceri“ informišu, inspirišu, povezuju i šire svoj uspeh širom sveta.“

Ako ste zainteresovani za neki od programa na ovim fakultetima, pišite nam na mejl studiranje@gmail.com ili posetite web sajt studiranje.net

Lokacija na mapi

Ostavi komentar