Recenzije

Prijavite se za besplatne konsultacije o studiranju i stipendijama u inostranstvu 17. marta u Smart Officu u Beogradu

Nemestic Studio vas poziva na još jednu u nizu besplatnih konsultacija o studiranju u inostranstvu i stipendijama na fakultetima iz oblasti: dizajna, kreativnih tehnologija, slikarstva, marketinga, mode, filma, vizuelnih umetnosti, menadžmenta u coworking centru Smart Office u Beogradu, 17. marta 2020. godine sa početkom u 17.00h.

Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresovane đake i studente da se upoznaju sa fakultetima koje zastupamo u inostranstvu, aktuelnim konkursima za stipendije, načinom apliciranja, dostupnim programima, smeštajem, troškovima života, proceduri za dobijanje vize i dobiju odgovore na svoja pitanja iz prve ruke kako bi se pripremili za odlazak na vreme. Naravno, dobrodošli su i roditelji.

Prenećemo vam i iskustva naših studenata koji su završili studije u inostranstvu i imaju uspešne internacionalne karijere. Upoznaćemo vas sa fakultetima:  Nova Akademija lepih umetnosti NABA, Polimoda,  Institut Marangoni, Evropski Institut za dizajn IED, Domus Akademija, John Cabot Univerzitet i mnogim drugim kao i školama italijanskog, španskog i engleskog jezika sa kojima imamo saradnju.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagramu i Twitteru i budite uvek u toku .

Vidimo se 17.marta u Smart Officu!

Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd

Sreda: 17. 03. 2020.

Vreme: 17-18h

 

Lokacija na mapi

Ostavi komentar