Recenzije

Saznajte sve o konkursima za stipendije i studijama u inostranstvu 28. februara u Studiju 34 u Novom Sadu

Nemestic Studio vas poziva na još jednu u nizu besplatnih konsultacija o aktuelnim konkursima za stipendije i studiranju u inostranstvu na fakultetima iz oblasti: marketinga, mode, filma, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta, ekonomije u Studiju 34, kreativnom prostoru Novosadskog edukativnog centra u Novom Sadu, 28. februara 2020. godine sa početkom u 17.00h. 

Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresovane đake i studente da se upoznaju sa najuticajnijim fakultetima u inostranstvu, konkursima za stipendije, načinom apliciranja, dostupnim programima, smeštajem, troškovima života, proceduri za dobijanje vize i dobiju odgovore na svoja pitanja iz prve ruke kako bi se pripremili za odlazak na vreme. Prenećemo vam i iskustva studenata koji su završili studije u inostranstvu i imaju uspešne internacionalne karijere. Upoznaćemo vas sa fakultetima:  Polimoda,  Institut Marangoni, Evropski Institut za dizajn IED, Domus Akademija, Nova Akademija lepih umetnosti NABA, John Cabot Univerzitet i mnogim drugim kao i školama italijanskog, španskog i engleskog jezika sa kojima imamo saradnju.

Ulaz na konsultacije je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagramu i Twitteru i budite uvek u toku .

Vidimo se 28. februara!

 

Studio 34
Petra Drapšina 34
21000 Novi Sad
Petak: 28. 02. 2020.
Vreme: 17-18h

 

Lokacija na mapi

Ostavi komentar