Recenzije

Škola italijanskog jezika Leonardo da Vinči

Ako vam je potreban sertifikat italiajnskog jezika, Škola jezika Leonardo da Vinči je jedna od najpouzdanijih istitucija za učenje jezika.

Ova škola osnovana je 1977. godine. Ova škola ima godine iskustva i usmeravanja u oblasti učenja italijanskog jezika u Italiji. Nastavni kadar čine mladi i stručni profesori sa završenim fakultetima koji su se specijalizovali za italijanski jezik za strance. Leonardo da Vinci sa svojim predstavništvima u Firenci, Sijeni, Rimu i Milanu poseduje međunarodni sertifikat International quality assurance Certificate ISO 9001:2000 koji garantuje kvalitet škole i koji redovnim inspekcijama obezbeđuje visoke standarde škole.

Ova škola je takođe i članica ASILS-a (Associaton of language schools of Italian as a second foreign language).

Škola nudi učenje jezika na svim nivoima tokom cele godine. Za one koji nisupočetnici, kursevi počinju svake nedelje. Posle 1, 3, 4 ili 6 meseci može se polagati AIL ispit “Firenze” (Accademia Italiana di Lingua) DELI A2 / DILI B1 / DILC B1 / DILI B2 / DALI C1 / DALC C1. U školi Leonardo da Vinci možete upoznati studente iz preko 50 zemalja.

Pored učenja jezika studentima je pružena mogućnost da dobiju kompletan uvid u italijansku kulturu. Predavanja se održavaju u malim studijskim grupama gde ljubazno osoblje poklanja posebnu pažnju svakom studentu. Škola je posebno opremljena i za hendikepirane studente.

Škola Leonardo da Vinči je članica:

AIL: Italian language association “Accademia Italiana di Lingua
ASILS: Association of language schools of Italian as a foreign language
ELITE: Excellent Language Institution Teaching in Europe
ALTO: Association of Language Travel Organisations

Ova škola priznata je od strane:

  • Italijanskog ministarstva prosvete
  • Leonardo da Vinci sa svojim predstavništvima u Firenci, Rimu i Milanu poseduje međunarodni sertifikat International quality assurance Certificate ISO 9001:2000 koji garantuje kvalitet škole i koji redovnim inspekcijama obezbeđuje visoke standarde škole.
  • Priznati su od CSN Lund (Swedish National Student Assistance Board) gde Švedski studenti mogu da uče italijanski jezik od drzavnih studentski kredita
  • Priznati su od strane 9 Nemačkih federalnih država- ‘Bildungsurlaub’
  • Priznati su od strane mnogih Američkih univerziteta za akademske zasluge

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Zastupnik škole jezika Leonardo da Vinči  je Nemestic / Studio za Dizajn, a ako još uvek ne znate koji kurs bi ste pohađali, pišite nam putem ovog formulara.

Lokacija na mapi

Ostavi komentar