Recenzije

Studirajte dizajn, komunikaciju i menadžment u inostranstvu

Nemestic Studio predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije, mode i menadžmenta iz inostranstva u kreativnom centru Nova Iskra u Beogradu, 7. marta 2018. godine sa početkom u 17.30h u ulici Gavrila Principa 43.

Na ovoj prezentaciji svi zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, stipendijama, načinom studiranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, Scuola Politecnica di Design, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Turskoj, Mađarskoj, Kini i Brazilu. Takođe će zainteresovani imati priliku da se upoznaju sa dve škole jezika-školom italijanskog jezika Leonardo da Vinči i školom španskog jezika Hispania u Valensiji.

Na fakultetima su dostupne trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu sledeći kursevi – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design, business administration i mnogi drugi bachelor i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija u Novoj Iskri je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani đaci i studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije. Nakon prezentacije moguće je prijaviti se za individualno savetovanje.

Nova Iskra je prvi kreativni hab na Balkanu, nastao sa idejom da poveže kreativne industrije, tehnologiju i ljude – kako bi omogućio razvoj kritičkog mišljenja, kreiranje i artikulaciju kvalitetnih ideja, novih modela organizovanja i razvoja inovativnih biznisa koji su spremni za budućnost, a razumeju sve izazove i brze promene sa kojima nas suočava sadašnjost.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime i prezime.

Nova Iskra
Gavrila Principa 43, Beograd
Sreda: 07.03.2018
Početak: 17.30 h

 

Lokacija na mapi

Ostavi komentar