Recenzije

Institut Marangoni jedan od najboljih modnih fakulteta na svetu

Izvrsnost nikada ne treba uzeti zdravo za gotovo. Inovacije i kontinuirano usavršavanje su u srcu obrazovne misije Instituta Marangoni osnovanog 1935. godine. Zahvaljujući stalnim naporima prestižni Istituto Marangoni (Institut Marangoni) važi za jedan od najpoznatijih u svetu i prema najnovijim ocenama spada u jedan od vodećih instituta na smeru Business of Fashion 2019. kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode.

Istituto Marangoni je ponosan što je nagrađen za: najbolje rezultate, najbolje studentsko iskustvo u nastavi, najbolju praksu i spremnosti studenata za stvarni poslovni svet.

“Oduševljen sam da vidim kako je Institut Marangoni i dalje poznat kao jedan od najboljih modnih škola, podstičući sledeću generaciju modnih kreatora. Ovo je moguće samo zahvaljujući velikom angažovanju svih profesionalaca koji svakodnevno utiču na akademski i lični razvoj studenata. ”– Roberto Riccio

Ukoliko želite da studirate u inostranstvu a vaš izbor je jedan od gradova: Milano, Firenca; Paris ili London, odaberite Institut Marangoni. Nije malo reći, da su se među studentima ovog Instituta našli poznati stilisti, kao Moscino ili Domeniko Dolče ( poznatiji kao D&G). Osim toga, najpoznatiji italijanski i svetski brendovi jesi partneri Instituta Marangoni.

Za sve detalje o prijavljivanu na programe, kontaktirajte Nemestic Studio na mail studiranje@nemestic.com.

Nemestic Studio je zastupnik Instituta Marangoni za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Saznajte sve o Institutu Marangoni sledeći ovaj link.

 

Ostavi komentar