Recenzije

Upišite studije u inostranstvu u januaru ili februaru 2019. godine!

Upisni rokovi na univerzitetima u inostranstvu se razlikuju od fakulteta do fakulteta, a većina njih se otvara u oktobru, januaru, februaru, aprilu i junu.

Za studente koji nisu upisali studije u oktobru, mogu iskoristiti kasniju prijavu na studije i upisati se u januaru ili februaru 2019. godine.

Predstavljamo vam univerzitete gde je to moguće učiniti:

Već četrdeset godina Evropski institut za dizajnIstituto Europeo di Design ( IED) deluje u oblastima obrazovanja i istraživanja disciplina kao što su dizajn, moda, vizuelne umetnosti i komunikacija. Danas IED predstavlja internacionalnu mrežu u razvoju koja organizuje trogodišnje kurseve, profesionalne kurseve, napredne kurseve i postdiplomske master kurseve. Master programe koje  možete započeti u januaru 2019. godine na ovom fakultetu pogledajte na sledećem linku .

Istituto Marangoni (Insitut Marangoni) važi za jedan od najpoznatijih u svetu, kada je u pitanju visoko obrazovanje u oblasti mode, dizajna i umetnosti. Smešten u centru Milana, sa svoja dva sedišta, nedaleko od trga Doumo, ovaj Institut ima čast da se među njegovim predavačima nalaze pravi profesionalci i eksperti iz oblasti. Osim Milana, Marangoni svoja sedišta ima u Firenci gde se održavaju kursevi umetnosti, kao i u Parizu i Londonu, gradove koje je izabrao zbog njihove važnosti u modnoj industriji.

Na Marangoni Institutu u februaru 2019. možete upisati osnovne studije: Fashion Business, Fashion Business and Buying, Fashin Business Communication.

Master programi koji počinju u februaru 2019 su: Fashion Design Womenswear,Fashion Styling, Fashion Promotion Communication, Fashion and Luxury Brand Managemnt, Contemporary Fashion Bying, Luxury Accessories Design.

Nuova Accademia di Belle Arti NABA (Nova akademija lepih umetnosti) je akademija za dizajn i umetnost i istovremeno dinamičko umetničko i kulturno sedište u Milanu. NABA predstavlja akademiju sa visoko obrazovnim sistemom u oblasti umetnosti (AFAM) čiji su programi akreditovani od strane Italijanskog ministarstva obrazovanja uključujući italijanske institucije koje su zadužene za pružanje edukacije u oblasti umetnosti, reproduktivne umetnosti i muzike.

Ova akademija u februaru nudi sledeće master studije: Interior Design, Product Design, Fashion and Textile Design, Communication Design, Visual Arts and Curatorial Studios, Contemporary Art Markets, Photography and Visual Design i Creative Advertising.

Više o navedenim programima saznajte na sledećem linku.

Budapest Metropolitan University je najveći privatni fakultet u Mađarskoj, a istovremeno važi za jedan od najvećih privatnih visoko-obrazovnih institucija u centralnoj Evropi.  Ako niste uspeli da aplicirate za studije u septembru, možete to sada učiniti za studije u februaru 2019. Upis može da se izvrši do kraja novembra za sve koji nisu državljani EU.

Saznajte više na sledećem linku.

Sa 1200 upisanih studenta na osnovinim i MBA studijama u kampusima u Parizu, Šangaju i Istanbulu IFA Paris Internacionalna modna akademija polazi od francuske mode i luksuznog nasleđa isto kao i inovacija i sposobnosti za timski rad u u međunarodnom okruženju.

Kurs MBA in Perfume & Cosmetics Management u Parizu počinje u januaru 2019, traje 15 meseci, a cena iznosi  15 000 evra.

The European School of Economics (ESE) je međunarodni privatni koledž visokog obrazovanja, multikulturna i pragmatična škola bez granica. ESE ima centre u Londonu, Njujorku, Rimu, Milanu, Firenci, Madridu. ESE nudi sledeće programe za upsi u janauru: BA Business Administration i MA Business Administration.

Polimoda je modna akademija, poznata širom sveta zbog svoje nezavisnosti u razmišljanju i akcijama kombinovanjem poslovanja i dizajna. Po ocenama, Polimoda je među prvih deset u svetu najboljih modnih instituta. Od master kurseva koji počinju u januaru 2019 organizuju se sledeći: Bag Design, Shoe Design,Collection Design,Fashion Merchandising & Buying, International Fashion Business, Fashion Marketing & Communications, Fashion Curation. Više o programima saznajte ovde.

Macromedia University of Applied Sciences, prati razvoj tehnoloških procesa u društvu i predstavlja mesto za razmišljanje o svim aspektima medijskog društva. Studijski programi pokrivaju širok spektar modernih medijskih karijera kao što su novinarstvo, menadžment, kreativne oblasti dizajna, filma i televizije. Nastava se odvija na najvišem nivou profesionalnosti i studentima se daje individualna podrška u ličnom razvoju.

Sa preko 80 profesora i preko 2000 studenata u svih pet medijskih centara uključujući Minhen, Štutgart, Keln, Hamburg i Berlin, Macromedia obučava nove generacije medijskih talenta za međunarodno medijsko društvo.Od BA programa u zimskom semestru 2019 godine možete upsati Film Directing, International mangement, Media and Communication Management, Media and Communication Design.

Raffles Milano je fakultet za modu i dizajn, karakterističan po svom netradiocionalnom metodu izvođenja nastave, namenjen onima koji gledaju pravo u budućnost. Od master kurseva u februaru 2019 godine možete upisati:Product Design, Visual Merchandising, Fashion Design Womenswear i Fashion Design Menswear. Više o programima saznajte na sledećem linku.

Domus Academy (Domus Akademija)  je već više od dvadeset godina kulturalna laboratorija i jedna od najprestižnijih italijanskih škola za postdiplomske studije dizajna i mode. Master programe koje  možete započeti u januaru 2019. godine na ovom fakultetu pogledajte na sledećem linku.

Ostavi komentar