Recenzije

Evropska škola ekonomije (ESE) nudi stipendije i nove BA i MA studijske programe od septembra 2019

Evropska škola ekonomije (ESE) je međunarodna poslovna škola 21. veka. Poznata u oblasti međunarodnog biznisa, multikulturalne i pragmatičke Škole Biznisa ,,bez granica’’ ESE ima svoje centre u Londonu, Njujorku, Rimu, Milanu, Firenci, Madridu.

Sa mogućnošću da individualno prilagode svoj tok studija, studenti ovog fakulteta mogu da se kreću između šest ESE centara, da se specijalizuju za vrhunske poslovne sektore kao što su modna i luksuzna roba, događaji, muzika, finansije, sport, umetnost, mediji i komunikacije, ljudski resursi, nekretnine i mnogi drugi.

Od septembra 2019. godine ESE nudi nove programe osnovnih studija:

Business and Sports Management (BSc)

Business, Media & Communications (BSc)

International Economics & Political Science (BSc)

Arts in Organisational Communication with Media Management (BA)

Što se tiče master programa ESE od septembra uvodi sledeće master programe:

Master of Science (MSc) in Digital Marketing

Master of Business Administration (MBA)

Takođe polaznicima se nude i tromesečni kratki kursevi (Management, Marketing, Finance, Leadership & Entrepreneurship, Arts and Cultural Management , Fashion & Luxury Goods management, Event Management, Hospitality & Tourism Management, Music Management, Sports Management, Sustainable Event Management) i mnogi drugi.

ESE takođe nudi stipendije ambicioznim i motivisanim međunarodnim studentima kojima je potrebna finansijska olakšica. Iz tog razloga mogu aplicirati za delimičnu stipendiju, ispunjavanjem prijavnog obrasca nakon što su predali ili popunili online aplikaciju za željeni studijski program.

Misija ESE fondacije je da dodeljuje stipendije socijalno ugroženim studentima u cilju pristupa visokom obrazovanju. Studente bira stručna komisija. Svrha ESE Foundation Scholarship Avards je promeniti živote studenata tako što će im pružiti jedinstveno obrazovanje kroz istraživanje, usavršavanje, učenje i razvoj.

 Za sve informacije o programima, cenama i neophodnoj dokumentaciji kontaktirajte Nemestic Studio na mejl studiranje@nemestic.com.

Nemestic Studio je zastupnik ovog fakulteta za sve zemlje bivše Jugoslavije.

Lokacija na mapi

Ostavi komentar