Recenzije

Konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu 15. novembra u Beogradu

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu, u coworking centru Smart Office, 15. novembra 2018. godine sa početkom u 15.00h.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da saznaju sve o studiranju u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, koja su dokumenta potrebna za upis, kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja. Takođe saznaćete sve o programima iz oblasti informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije, a koji počinju u oktobru 2019. godine na našim partnerskim fakultetima, kao i o uslovima za apliciranje na državnim fakultetima u Italiji i Austriji.

Organizacijom konsultacija želimo da đacima i studentima podignemo nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije i veštinama koje su potrebne prilikom prijave.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.

Pogledajte kako je bilo na našim prethodnim konsultacijama u Smart Office.


Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd
Četvrtak: 15.11.2018.
Trajanje konsultacija: 15-16h

 

Lokacija na mapi

Ostavi komentar